Sayfa sayaç

Site Hit Degeri

Flag Counter

Üye Ol

h

İndirdik.com İş ortagı olun sizde kazanın ..


İndirdik.com İş Ortaklığına Hoşgeldin!

  • Web sitenizinin içeriğini zenginleştirinHer gün değişen İndirdik.com fırsatlarını kullanıcılarınızla anında paylaşın ve web sitenizin içeriğini zenginleştirin. İlgi çekici fırsatları tüm ziyaretçileriniz siteniz üzerinden takip etsin!
  • Tıklama başına kazanç sağlayınWeb sitenizin içerik sayfalarında yayınlayacağınız İndirdik.com'a ait ürün linklerine veya reklamlarına, kullanıcılarınız tarafından yapılan her tıklama başına ödeme yapılır. Tıklama başına ödenen katsayıyı da artırmak sizin elinizdedir. Tıklanma oranı arttıkça, tık başına ödenen ücret de 5 kuruştan 12 kuruşa kadar artabilmektedir.
  • Üyelik ve satış başına ayrıca kazançSitenizden tıklayarak İndirdik.com'a ulaşmış kullanıcılar 30 gün boyunca takip edilir. Bu süre içerisinde kullanıcı sitemize direk adresimizi yazarak ulaşsa bile Üye olması halinde ekstra kazanç, sipariş vermesi halinde ayrıca ekstra kazanç sağlarsınız. Üyelik başına 0,30 TL, sipariş başına 1 TL kazanç hesabınıza yansıyacaktır.
  • Kazancınız nakit ödenirEğer bireysel site sahibi iseniz, iş ortaklığı programı minimum ödeme limitini aştığınızda, sizin talimatınızla kazancınız bize bildirdiğiniz banka hesabınıza, ilgili stopaj vergisi kesildikten sonra nakit olarak yatırılır.
  • Detaylı rapor ekranıİndirdik.com iş ortaklığında gelişmiş rapor ekranınız sayesinde kazançlarınızı ve işlem takiplerinizi detaylı ve anlık olarak yapabilirsiniz. İndirdik.com iş ortaklığında, kazancınız nettir.
  • Üyelik ve Satış için farklı kazançlarİndirdik.com iş ortaklığında tam anlamıyla bir iş ortaklığıdır. Sadece tıklama bazlı değil, üyelik ve satış bazlı da gelir sağlanır. Üyeliğe dönüşen yönlendirmeleriniz ve satışa dönüşen yönlendirmeleriniz daha yüksek gelir elde etmenizi sağlar.
http://www.indirdik.com/adeal/19488




en ucuz ürünler burada

Categories: , ,

    Translate