Sayfa sayaç

Site Hit Degeri

Flag Counter

Üye Ol

h

Hyıp Siteler


Bedava İçerik Merkezi
Yeni bir konuyla hep beraberız. Bugun Hyıp sitelerinden bildiklerimi size iza etmeye çalısacagım. Cok iyi bir makale yazamasamda dilim dondugunce anlatacagım. Gecelım konumuza Hyıp Siteleri Nedir ?
İlk öncelikle hyip siteleri her zaman ölmeye hazırdır. Her zaman üyelerini yarı yolda bırakıp dukkanı (siteyi ) kapatıp kacar gider.
Bunlara Örnek olarak;
I.        PTC(Tıkla kazan siteleri)
II.      PTS (Üye yap, referans yap kazan siteleri )
III.    PTR ise (para yatır kazan ) siteleri de eklenebilir.
Bunların cogundan para kazanabilirsiniz. Cok iyide gelir elde edersiniz ama ne zaman kapatıp gidecegi belli degildir. Bu yuzden hicbir zaman bunlara tebessum etmeyiniz. Arkadasınız dahı bu siteleri önerse bile siz incelemeden üye olmayın. !
Benden size tavsiye :
1)Eger böyle sitelere üye olacaksanız ilk önce whois bilgilerine bakın . Çünkü domain bilgilerinde domainin suresının bitecegi zaman yazmaktadır . Eger cok yakınsa bitmeye yenilemelerini bekleyin. Örnegın ;
Baktınız 2016 yazıyor ikinci secenegi bakın ,
2)Ödeme veriyor mu? Ödeme Kanıtlarına bakın. Eger aklınıza takılan bir soru olursa hemen size önerene sorun . Çünkü üye olduktan sonra pek yardım etmezler. Ama ekibi varsa bunu pek yapmazlar. Oda referans ile sizi kaydettikleri için hem siz kazanacaksınız hemde sponsorunuz.
3)Fazla kişi bu sistemi seçiyor mu ? Kaç üyesi var diye birde ögrenin . Yardımcı olurlar.
Eger birazcık yardımcı olduysam ne mutlu bana.Dilim dondugunce anlattım.
dogru dürüst bir site arıyorsanız buyurun hersey burada yazmaktadır. http://parakazanmasite.net

    Translate